Welcome! If this is your first visit, you will need to register to participate.

DO NOT use symbols in usernames. Doing so will result in an inability to sign in & post!

If you cannot sign in or post, please visit our Forum Talk section for answers to frequently asked questions.

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Finite Justice?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Finite Justice?


  • #2


    Kit Pic 1 Kit Pic 2 Kit Pic 3... And FOR SALE I have: 3 PD-9's, MDS-10 purple rack w/cables/pad and cym mounts. See classified posts for details or PM me.

    Comment


    • #3
      Originally posted by Boingo:
      ...
      Thank you Mr. 'Roket' Scientist

      Comment


      • #4
        Originally posted by Marc.:
        Thank you Mr. 'Roket' Scientist

        You're welcome. And that's "Scientest".
        Kit Pic 1 Kit Pic 2 Kit Pic 3... And FOR SALE I have: 3 PD-9's, MDS-10 purple rack w/cables/pad and cym mounts. See classified posts for details or PM me.

        Comment


        • #5


          Anyone run across this site http://www.theforbiddenknowledge.com/


          Congrats on 1000 Marc.
          ------------------
          ~REDMAN~

          [This message has been edited by redman (edited September 28, 2001).]
          ~REDMAN~

          Comment


          • #6
            Originally posted by Boingo:
            You're welcome. And that's "Scientest".
            OOPS! yewr rite.

            ----
            -~

            Comment


            • #7
              Originally posted by redman:
              Anyone run across this site?

              Yeah, been there.

              Congrats on 1000 Marc.

              Thnx redman.

              Here's a Blast From The Past. Who knows the year?



              Comment


              • #8
                Originally posted by jrcel:
                They're commimg through on my computer, some one else let me know if you get them or not.
                Nope... I can't see them

                Comment


                • #9
                  Originally posted by jrcel:
                  My site is located in Alaska, maybe that's it. It works fine on Ebay, I dont know.
                  The error message that I get is:

                  FTP Authentication Required
                  Description: User name okay, need password

                  Comment


                  • #10
                    I don't see them either???
                    V-Club

                    Comment


                    • #11
                      Are you getting redman's picture, cause I don't. Try emtying your cache, your computer may be loading an old version, I tried it a couple of times to get it to work.
                      Drumkat Turbo 4.5, Emulator X3, Superior 2.1, Roland Fantom XR, DTXtreme III, SPD-20 etc.......

                      Comment


                      • #12
                        Thats some freaky sh*t redman! Very interesting, though.

                        Comment


                        • #13
                          I don't see jrcel's pic. Last night I could see redman's pic, but now I cannot. I know nothing about computers, though. So, I don't know what to say about it.

                          Comment


                          • #14
                            Does it have [img] [/img] on either side of it?
                            Drumkat Turbo 4.5, Emulator X3, Superior 2.1, Roland Fantom XR, DTXtreme III, SPD-20 etc.......

                            Comment


                            • #15
                              Originally posted by jrcel:
                              Does it have [img] [/img] on either side of it?
                              For what it's worth... I went into edit mode and copied Redman's jpg URL (just what's between [img] [/img]. I pasted it into the address bar and it took me to the site and displayed the pic. When I returned to this thread, the image displayed. This has worked with others. Don't know why it doesn't display when you first enter the thread. Must be some security mode.

                              On jrcel's, I tried the same thing with the ftp address and it doesn't get me anywhere. I'm assuming fpt doesn't work and you need to use http.

                              Sorry to clutter up the thread with this, I just get curious as to why stuff doesn't work when it's supposed to.

                              Harlock's suggestion would fix it. I use it. It's fast, has unlimited space and is reliable. Plus it has an international flavor.
                              Kit Pic 1 Kit Pic 2 Kit Pic 3... And FOR SALE I have: 3 PD-9's, MDS-10 purple rack w/cables/pad and cym mounts. See classified posts for details or PM me.

                              Comment

                              Working...
                              X