Welcome! If this is your first visit, you will need to register to participate.

DO NOT use symbols in usernames. Doing so will result in an inability to sign in & post!

If you cannot sign in or post, please visit our Forum Talk section for answers to frequently asked questions.

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Exception ERangeError

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Exception ERangeError

    Hello all!

    I recently changed my main board, ram, cpu and operating system and have a new problem.

    The VKit Trans utility is definately a necessity if you have the TD10 and a computer. Many thanks to Lee for this excellent utility!

    Once I changed to the VIA chipset and Windows 2000 Pro I noticed the following error:

    Exception ERangeError in module VKitTrans.exe at 000554CC Range check error.

    I get this error when ever I try to save anything from the module.

    I am the Production Manager at a computer wholesale company so I am familiar with the vagaries of finicky chipsets and such. I have used the latest VIA 4 in 1 drivers for my Tyan 1854 MB. I have updated the Windows 2000 Pro OS with its latest fixes and patches. The RAM is 512MB and my CPU is a 733P3FC.

    The utility worked quite well with my old Win98SE setup and ABIT BH6 MB (that'll teach me to upgrade!).

    Personally I think it is the RAM but my testing benchmark software tells me everything is A OK.

    Any ideas?

    TIA!
    Kelly Mercer
    Halifax, Nova Scotia
    Canada

    My Youtube Channel!
    http://www.youtube.com/user/VirtualMP3Studio

    My "home studio" webcam!
    http://virtualmp3studio.ww.com/

  • #2
    My work PC runs it fine (P133 w/WIN 95), my home P300 w/WIN 98SE won't run it at all and my other home 486-66 w/WIN95 only works saving single kits (it does a bulk save but trashes a couple pads on about 3 kits and shows a bunch of checksum errors).

    How anyone can write software programs to work with even the majority of equipment amazes me. Hat's off to Lee.

    Good luck in finding your problem.

    So do we post expanded kits to this site using Lee's upgraded software? Is it available to everyone?


    [This message has been edited by Boingo (edited June 08, 2001).]
    Kit Pic 1 Kit Pic 2 Kit Pic 3... And FOR SALE I have: 3 PD-9's, MDS-10 purple rack w/cables/pad and cym mounts. See classified posts for details or PM me.

    Comment


    • #3
      Had a busy weekend and just got around to checking the board - shoulda spent a week off the board and maybe the problem would just go away...

      I've got some tricks we can try. I'll contact you by email.

      Comment


      • #4
        UPDATE:

        I tried the Vkit Trans on another system running Win 2K Pro and had the same trouble.

        Is anyone running Windows 2000 Pro and this utility?

        Just curious.
        Kelly Mercer
        Halifax, Nova Scotia
        Canada

        My Youtube Channel!
        http://www.youtube.com/user/VirtualMP3Studio

        My "home studio" webcam!
        http://virtualmp3studio.ww.com/

        Comment


        • #5
          Same scenario, same problem. I'm using WIN2K on a laptop, a MIDIMAN 2X2 USB hub, and I have the TDW-1 Expannsion module (the first one, not with V-Cymbal support).

          Anyone have any ideas?
          -- mike

          Comment

          Working...
          X