Welcome! If this is your first visit, you will need to register to participate.

DO NOT use symbols in usernames. Doing so will result in an inability to sign in & post!

If you cannot sign in or post, please visit our Forum Talk section for answers to frequently asked questions.

Announcement

Collapse
No announcement yet.

TD-10 exp faders question

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • GRRAVEE
    replied
    if youre running a single line out.i'd guess that your pan is off.if you use lets say,the left side of direct1.....you'll have to adjust the pan in the td10's mixer to hard left......capiche?

    Leave a comment:


  • mfmia
    replied
    Originally posted by Jackmastersiii
    Not an expert on this but I'll take a shot. I had a similar problem so I checked to make sure I was using trigger bank 2. It's under [setup] on the TD-10. Also make sure you've assigned the ride cymbal trigger to the master (or the direct output you want). You can assign any or all of the triggers to different outputs (Master, Direct 1,2 or 3).
    Yes, I'm using bank 2 - as far as output goes I'm just running a single line out to the board (master left mono) but that should not effect the faders.

    Leave a comment:


  • Jackmastersiii
    replied
    Not an expert on this but I'll take a shot. I had a similar problem so I checked to make sure I was using trigger bank 2. It's under [setup] on the TD-10. Also make sure you've assigned the ride cymbal trigger to the master (or the direct output you want). You can assign any or all of the triggers to different outputs (Master, Direct 1,2 or 3).

    Leave a comment:


  • mfmia
    started a topic TD-10 exp faders question

    TD-10 exp faders question

    Hi Guys & Girls,

    Just got my td-10 exp with v cymbal upgraded and I really love it. The problem is the faders don't seem to work on the ride cymbal. Yes I am in fader mode 2, but nothing??? Suggestions appreciated
Working...
X