Welcome! If this is your first visit, you will need to register to participate.

DO NOT use symbols in usernames. Doing so will result in an inability to sign in & post!

If you cannot sign in or post, please visit our Forum Talk section for answers to frequently asked questions.

Announcement

Collapse
No announcement yet.

m-audio uno and vista

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • m-audio uno and vista

    I have an M-Audio UNO and I am running Windows Vista. When I plug it into my module and computer, only the usb light and midi in lights come on. Also, when I try to link TD Studio and my TD-20 it says "Failed to automatically recognize your TD Module". Any thoughts?
    My e-kit

    My a-kit

  • #2
    Which flavour of Vista are you running? There have been some problems with the 64-bit version and the multimedia version. The 32-bit Business and standard versions of Vista seem to be ok, but I really doubt that it's an O/S problem.

    I suggest trying the support guys from TD Studio as it is most likely the app that is not recognising your module - you may be able to name your specific module somewhere in thie App.

    Comment


    • #3
      Try downloading a Vista driver from M-Audio: TD-12 VDrumLib / MIDI Communication Error

      Series II MIDI Driver Installation Instructions for Windows Vista (32 bit)

      and/or disconnect the other MIDI cable: M-Audio UNO Issues?


      Bruce

      Comment


      • #4
        Thanks, BarT. That was exactly what I needed!
        My e-kit

        My a-kit

        Comment

        Working...
        X